Zo verzorg je je planten in de zomer ☀️

Intratuin_MamaBotanica_Zomer03.jpg


Eindelijk zomer, hét lievelings-seizoen van je planten! Er is lekker veel licht, waar je planten gretig gebruik van maken. De zon staat op z’n hoogst en de dagen zijn lang en soms ook erg warm. De meeste kamerplanten komen uit warme tropische gebieden en vinden de extra warmte heel fijn. Waarschijnlijk zie je veel nieuwe blaadjes groeien en misschien zelfs wel een nieuwe uitloper hier en daar. Omdat elk seizoen weer wat nieuws met zich meebrengt, vertel ik je graag meer over de verzorging van je planten in de zomer. Want wat doe je als het een dag extreem warm is, of als je op vakantie gaat?

Op de inspiratiepagina van Intratuin deel ik deze informatie en vakantietips met jullie! Je kunt ze hier vinden: inspiratie.intratuin.nl

Intratuin_MamaBotanica_Zomer01.jpg

Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

stek.jpeg

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie foto’s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!


Gerelateerde posts

BlogMama Botanicabasics