De basics van het verpotten van je planten

Blog Intratuin Stekken_Mama Botanica03.jpg


Het verpotten van mijn planten in misschien wel mijn favoriete bezigheid van de planten verzorging. De nieuwe groei die daarna verschijnt en het gevoel van geaardheid dat het verpotten met zich mee brengt vindt ik erg fijn.

Nu het voorjaar in volle gang is, is het het perfecte moment om je planten te verpotten. Met het extra licht en de extra warmte die er is, zal je snel nieuwe groei zien ontstaan.


Over de basics van het verpotten heb ik een artikel geschreven voor de inspiratiepagina van Intratuin. Lees er hier meer over: inspiratie.intratuin.nl

Mijn Homalomena was toe aan een grotere pot om mooi verder te groeien, dus in dit filmpje verpot ik de plant en laat ik je zien waar je op moet letten:


Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

stek.jpeg

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie foto’s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!


Gerelateerde posts