Stekjesworkshops in Dille & Kamille (lente 2023)

Leer alles over het stekken van je kamerplanten en krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden. De lente is de beste tijd om je planten te stekken, daarom organiseer ik in de lente weer stekjesworkshops.

Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren.

Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag gaan met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. We gaan aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! Tijdens deze workshop zullen we samen een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes.

stekjesworkshop image.jpg

Tickets

De stekjesworkshop duurt 2 uur. Tickets kosten €45,- per persoon (inclusief koffie/thee, wat lekkers, een verzameling stekjes, antwoord op al je vragen en veel nieuwe plantenkennis). De workshops vinden plaats aan een fijne grote houten tafel omringd met planten in een rustig gedeelte van een Dille & Kamille winkel met kleine groepjes van gemiddeld 12 deelnemers. 

Wachtlijst

Als alle workshop zijn uitverkocht kan je je hieronder inschrijven voor de wachtlijst, dan krijg je een bericht zodra er tickets vrijkomen of nieuwe workshops worden toegevoegd. Je kunt in de tussentijd natuurlijk ook inspiratie opdoen en zelf aan de slag met mijn boek Stek je Plant.

 
 
 

Reacties op mijn vorige workshops in Dille & Kamille:

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Madelon: “Super leuk om met een aantal stekjes te kunnen experimenteren!”

Ilonka: “Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen! Nu maar hopen dat ze goed gaan groeien.”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, heb een plantenasiel opgericht en plaats bijna dagelijks planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Video’s over stekken