Stekjesworkshops in Kas Keerweer Amsterdam

Leer alles over het stekken van je kamerplanten & krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden.

Wil je je huis omtoveren tot een urban jungle en leren hoe je je planten het beste kunt stekken? Ik help je graag op weg tijdens mijn workshop in Kas Keerweer! Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag gaan met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Deze Stekjes Workshop vindt plaats op een supermooie locatie in Amsterdam West: Kas Keerweer. Een magische verborgen kas waarin de druiven aan het plafond groeien en mooie houten tafels staan, de ideale plek voor een stekjesworkshop!

Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren.

Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken zoals onder andere de stippenplant, het erwtenplantje en de watermeloen peperomia. Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een mooie verzameling zelf-gestekte stekjes. En het leuke is dat er op zondag 12 mei een stekjesruil in dezelfde kas is, waar je je vers gestekte plantjes ook weer kan ruilen tegen een exemplaar die je misschien nog net mist.

Stekjes+Workshop+Mama+Botanica_2.jpeg

Meld je aan voor de wachtlijst


Alle tickets voor de workshops zijn reeds uitverkocht. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst, dan krijg je een mail als er plekken vrij komen of nieuwe workshop data worden toegevoegd. Er kunnen per workshop maximaal 16 mensen mee doen.


Reacties op mijn vorige workshops:

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Madelon: “Super leuk om met een aantal stekjes te kunnen experimenteren!”

Ilonka: “Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen! Nu maar hopen dat ze goed gaan groeien.”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Meer posts over stekken

Workshops, BlogMama Botanica