Mijn nieuwe boek: Stek Je Plant!

app_images_resizable_Cover-voor_08722be8_1545733882855.jpg

Het afgelopen jaar heb ik veel workshops gegeven, plantenliefhebbers ontmoet, video’s gemaakt en inspiratie op Instagram geplaatst. Maar mijn grootste project was het schrijven van een boek! Ik heb enorm veel vragen gekregen over het stekken van kamerplanten, daarom maakte ik voor jullie een boek over het stekken van je planten.

Groei je eigen unieke planten
Het leukste aan het stekken van planten vind ik dat je bijzondere, unieke planten groeit die extra waarde in zich mee dragen, omdat je hem zelf hebt gekweekt. Met mijn boek, een schaartje en wat mooie vaasjes en potjes met verse potgrond, zal je steeds vaker en makkelijker je planten gaan stekken en zal je zien dat je je omgeving heel snel omtovert tot een groene oase.

Over het boek
Een 224 pagina dik, hardcover boek met veel mooie foto’s. In mijn boek leer ik je alles over het stekken van je groene huisgenoten en de basics van plantenverzorging. Voor het stekken heb je meestal niet meer nodig dan een plant, een schaar en wat geduld. Je kunt de methodes makkelijk thuis uitvoeren met de spullen die je al hebt. Een uitgebreide stekjesgids met meer dan 40 planten helpt je verder op weg. Deze planten zijn gekozen aan de hand van jullie input! Het zijn de populairste planten op Instagram, of planten die gewoon heel leuk zijn om te stekken. En als bonus bevat het boek vijf inspirerende interviews met plantenliefhebbers over hun stekervaringen.

Bestel nu online
Via mijn webshop www.stekjeplant.nl kan je het boek nu online bestellen, dan schijf ik er iets liefs in en stuur ik hem binnen 3 werkdagen naar je op. Ben je benieuwd hoe het boek er uit ziet? Neem dan alvast een kijkje via de knop hieronder:

boek is voor iedereen.jpg
IMG_6364.jpg
IMG_3657.jpg
IMG_7790.jpg
IMG_5453.jpg
 

“Planten zijn niet alleen mooi en fascinerend, maar door ze te stekken en te verzorgen, zorg je ook voor jezelf”
❤️Iris

 

Meer posts over stekken

BlogMama Botanica