Stekjesworkshops in Dille & Kamille

Leer alles over het stekken van je kamerplanten & krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden.

Wil je je huis omtoveren tot een urban jungle en leren hoe je je planten het beste kunt stekken? Ik help je graag op weg tijdens mijn workshops in diverse Dille & Kamille winkels! Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag gaan met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren.

Mijn boek ‘Stek Je Plant’ is vanaf 23 februari te koop bij Dille & Kamille, daarom zijn er de hele maand maart workshops in diverse Dille & Kamille winkels waarin ik al mijn kennis over stekken met je deel in een praktische workshop. We gaan aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes.

stekjesworkshop image.jpg

Meld je aan voor een stekjesworkshop

De stekjesworkshop duurt 2 uur en vindt op zaterdagen en zondagen om 12:00 uur en om 14.30 uur plaats. De tickets kosten €35,- per persoon (inclusief koffie/thee, wat lekkers, een verzameling stekjes, antwoord op al je vragen en veel nieuwe plantenkennis!). Er kunnen per workshop maximaal 10 mensen mee doen, dus wacht niet te lang met inschrijven! Koop hieronder je ticket voor een datum en tijdstip naar keuze:.

UPDATE: Op Maastricht en Arnhem na zijn alle workshops uitverkocht. Via de buttons hieronder kan je je nog wel inschrijven voor de wachtlijst voor een workshop naar keuze.

Reacties op mijn vorige workshops in Dille & Kamille:

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Madelon: “Super leuk om met een aantal stekjes te kunnen experimenteren!”

Ilonka: “Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen! Nu maar hopen dat ze goed gaan groeien.”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Meer posts over stekken

WorkshopsMama Botanica