Stekjesworkshop in Dille & Kamille Amersfoort

Leer je planten stekken en ga naar huis met een verzameling nieuwe plantjes!

Op zondag 4 november geef ik in Dille & Kamille een speciale stekjesworkshop tijdens het 40-jarig bestaan van de winkel. Deze stekjesworkshop is een leuk vervolg voor iedereen die meer wilt leren over het stekken van kamerplanten.

Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren. Daarom heb ik een nieuwe workshop gemaakt, eentje die helemaal over stekken gaat!

stekjesworkshop image.jpg

Bij Dille & Kamille Amersfoort gaan we aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes.

We zijn met een kleine groep van maximaal 13 mensen, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor al jouw vragen.


Meld je aan voor de stekjesworkshop

De stekjesworkshops vinden op zondag 4 november om 12:00 uur en om 14.30 uur plaats en duren 2 uur. De tickets kosten €35,- per persoon inclusief koffie of thee en heel veel zelf-gestekte stekjes om mee naar huis te nemen. Er kunnen per workshop maximaal 13 mensen mee doen, dus wacht niet te lang met inschrijven! Koop hieronder je ticket voor een tijdstip naar keuze: 

Reacties op mijn vorige workshops in Dille & Kamille:

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Lisa: “Ik heb echt heel veel dingen geleerd. Vooral de indeling van je kamer en indeling van hoeveel water planten nodig hebben.”

Judith: “Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m'n planten nieuw leven in heb geblazen”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Meer posts over stekken

WorkshopsMama Botanica