Survival Guide voor Plantenkopers

Intratuin_MamaBotanica_plantkiezen_02.jpg

Een van mijn eerste grotere planten was een Calathea warscewiczii, maar die stierf vrij snel nadat ik hem had gekocht. Ik had er gewoon niet de juiste plek voor en wist nog niet hoe ik het gelukkig kon houden. Herken jij dit? Voor alle beginnende en gevorderde plantenliefhebbers heb ik op de inspiratiepagina van Intratuin een 'Survival Guide voor Plantenkopers' gemaakt, zodat je bij het uitkiezen van een nieuwe plant niet dezelfde fouten maakt als ik ooit maakte!

Een goede plek in je huis is, naast water geven, het belangrijkste recept voor gelukkige planten. Zet je een varen in de volle zon, dan heb je kans dat het blad gaat verbanden. En een cactus in de volle schaduw zal heel iel gaan groeien. De eerste stap bij het uitkiezen van een plant is dus bedenken op welke plek hij komt te staan. Maar waar moet je zoal op letten?

Lees hier de Survival Guide op inspiratie.intratuin.nl


Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie foto’s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!

Tip: Bestel het boek voor 17 februari 2019 tijdens de pre-sale en krijg je het boek gratis thuisgestuurd.


Gerelateerde posts

BlogMama Botanicabasics