Wat doe je tegen ongedierte in je plant?

Intratuin_MamaBotanica_beestjes01.jpg


Als plantenliefhebber geniet je van je mooie planten, de nieuwe bladeren en de gezonde groei. Maar soms gaat het niet zo voorspoedig en zouden er bijvoorbeeld beestjes in je plant kunnen leven. Net als jij, worden zij soms ook erg enthousiast van jouw plant. Dat is voor je plant veel minder leuk, want veel beestjes veroorzaken schade aan je plant. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten en hoe je het kan voorkomen dat je plant ten onder gaat aan een plaag. Maar wees niet bang, met de tips uit dit artikel weet je snel hoe jij beestjes kunt voorkomen én behandelen als ze toch op je plant terecht zijn gekomen.

Hoe je de verschillende ongedierte kunt herkennen, voorkomen en behandelen, vertel ik je in mijn blog op inspiratie.intratuin.nl

Intratuin_Mama Botanica_Calathea_02.jpg

Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

stek.jpeg

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie foto’s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!


Gerelateerde posts

BlogMama Botanicabasics