House Plant Tour: Woonkamer ๐ŸŒฟ

Ik laat jullie heel graag mijn planten zien. En dan niet alleen de succesverhalen, maar ook de mislukkingen of de plantjes die het nu even niet zo goed doen.

In deze House Plant Tour laat ik de planten in mijn woonkamer zien. Dit is de plek waar ik heerlijk tussen de planten een boekje lees en tot rust kom. Naast planten in de vensterbank, op de grond en op de kastjes, heb ik hier ook veel hangplanten.

Dit is deel 2 van de House Plant Tour, het eerst deel over de keuken kun je hier kijken: https://youtu.be/oT7-tz8bStM En er komen nog twee andere delen in de komende periode online. Vergeet me niet te volgen als je die ook wilt zien!

Over veel planten heb ik eerder al een video gemaakt. Soms over het stekken van een bepaalde plant en soms over de verzorging. Alle videos naar ik waar verwijs staan hieronder, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie fotoโ€™s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!


Gerelateerde posts

VideoMama Botanicabasics