House Plant Tour: Eetkamer

De House Plant Tour voor onze eetkamer. Hier brengen het grootste gedeelte van onze tijd door en is ook het meeste licht.

De grote balkondeuren zorgen voor veel licht, al moet ik er altijd voor zorgen dat het niet helemaal vol komt te staan met planten. Wel zo handig als de deur nog open kan… Als je dus nog wat inspiratie op wilt doen voor nieuwe planten in je huis, of gewoon wat meer wilt leren over verschillende planten, kijk dan vooral deze video! Deze video is nog voor mijn reis opgenomen, daarom dat de Caladiums nog blad droegen. Momenteel zijn ze allemaal al in winterslaap en staan ze op de gang.

Over veel planten heb ik eerder al een video gemaakt. Soms over het stekken van een bepaalde plant en soms over de verzorging. Alle videos naar ik waar verwijs staan hieronder, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. De rest van de afleveringen van mijn House Plant Tour waarin ik de andere kamers in mijn huis laat zien vind je onder aan deze pagina.

// VIDEO’S

Wat kun je doen tegen trips
Calathea vermeerderen
Tradescantia stekken
Pilea stekken
Pilea verzorgen
Begonia verzorgen
Begonia stekken
Clusia op water
Stek je Plant boek
Caladium verzorgen

Wil je nog meer weten over de planten in mijn huis?

Bekijk dan mijn nieuwe boek Een huis vol planten. Hierin neem ik je mee langs mijn favoriete planten, vertel ik over hun lichtbehoeftes en deel ik allerlei verzorgingstips voor de planten bij jou thuis. Daarnaast leer je alles over licht in huis, hoe je dat kan analyseren en welke planten het liefst waar staan.
Bekijk mijn boek Een huis vol planten op Bol.com


Gerelateerde video’s