Op jungle avontuur in Costa Rica 🌴

Ik ging op avontuur in Costa Rica, om het regenwoud van dichtbij mee te maken en om op zoek te gaan naar de plekken waar veel van onze kamerplanten van nature vandaan komen.

Om op een bijzondere manier het regenwoud te beleven én bij te kunnen dragen, heb ik drie weken vrijwilligerswerk gedaan bij Stichting Work With Nature.

In deze video interview ik Maarten, één van de initiatiefnemers, en laat ik jullie meer weten over wat deze stichting doet. En natuurlijk laat ik wat beelden zien van de overweldigende natuur hier!

Na deze video komt er een nieuwe serie op mijn kanaal, een serie over onze kamerplant in het wild. In deze video’s interview ik een bioloog van Work With Nature om meer te weten te komen over hoe onze kamerplanten in het wild groeien en hoe we er thuis nog beter voor kunnen zorgen. Vergeet me niet te volgen om deze video’s niet te missen!

Wil je een bijdrage doen aan Stichting Work With Nature? Al voor €2,50 kunnen ze een m2 regenwoud kopen en zo doorgaan met het beschermen en onderzoeken van dit belangrijke ecosysteem. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant. In dit boek leer ik je alles over het stekken van je groene huisgenoten en de basics van plantenverzorging, inclusief een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken.
Bekijk Stek Je Plant op Bol.com

stekjeplant-cover.jpg

Gerelateerde posts

VideoMama Botanica