Workshops in Wildernis Amsterdam

Leer hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase!

Droom je van een urban jungle in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. Ik geef binnenkort weer een aantal workshops in mijn favoriete plantenwinkel: Wildernis in Amsterdam.

workshop-300x300 (1).png

Bij deze workshop leer je hoe je je planten het beste kunt verzorgen. Ik leer je waar in huis je planten het beste groeien, waar ze gelukkig van worden en al mijn persoonlijke tips & tricks. We zijn met een groep van maximaal 20 mensen, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte om je meest urgente plantenproblematiek aan mij voor te leggen. Zo krijg je de tools in handen om je urban jungle weer te laten groeien.

Na afloop krijg je ook een handig e-book - voor als je het allemaal even niet meer weet. 


Meld je aan voor mijn workshop in Wildernis
De workshop kost €25 per persoon inclusief een kopje kruidenthee of koffie en duurt 2 uur. Na afloop ontvang je het e-book in je inbox.


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.