Mama Botanica op ACT. Festival 2019 

act.jpg

Tijdens ACT festival leer ik festivalbezoekers in een half uurtje hoe leuk en makkelijk het is om kamerplanten te stekken. Het wordt volgens mij een leuke dag, want het festival is voor iedereen die zin heeft in een middag vol muziek, speeches, theater, workshops, baanbrekende ideeën, en eerlijk eten en drinken. Waan je als wereldreiziger en ga op jacht naar nieuwe kennis!

Duurzaamheidsfestival
ASN Bank organiseert dit duurzaamheidsfestival om te laten zien dat er veel kansen zijn om zélf een duurzame en rechtvaardige wereld na te streven. Het programma staat vol interessante dwarsdenkers en inspirerende pioniers, met het klimaat als één van de belangrijkste thema’s. De keuzes die we nu maken hebben immers verregaande consequenties voor toekomstige generaties.

Planten Stekken met Mama Botanica
Ik geef op het festival 4 supersnelle stekjesworkshops van ieder 30 minuten, waar per keer 20 mensen aan kunnen deelnemen. Het festivalterrein opent om 13.00 uur, vanaf dat moment kun je je ter plekke bij de informatiebalie inschrijven voor de workshops. Kom dus op tijd als je mee wilt doen aan mijn workshop, want de capaciteit is beperkt.

act circus.jpg

Zondag 22 september
ACT. vindt plaats op zondag 22 september van 13:00 tot 19:00 op festivalterrein Weelde in Rotterdam. Een ticket voor ACT. kost € 7.50 inclusief gratis workshops zoals mijn stekjesworkshop. Op naar een duurzame wereld!

Lees meer en koop je ticket via deze link


BlogMama Botanica