Workshops in Dille & Kamille



Nieuwe Stekjesworkshops in Dille & Kamille

Leer alles over het stekken van je kamerplanten & krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden. De lente is de beste tijd om je planten te stekken, daarom organiseer ik regelmatig stekjesworkshops!

 
 

Verzorgingsworkshops in Dille & Kamille
Leer hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase!

Droom je ook over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. Hieronder kun je je inschrijven voor mijn workshops in Dille & Kamille.

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Elke plant heeft andere behoeftes op het gebied van licht, water en verzorging. In de workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Zo krijg je de tools in handen om thuis je eigen groene oase te laten groeien.

We zijn met een kleine groep van maximaal 20 mensen, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte om je meest urgente planten-problematiek voor te leggen. 

mama botanica portret

De workshop duurt zo'n 2 uur, en vindt soms overdag en soms s'avonds plaats. Je gaat naar huis met een uitgebreide planten-plattegrond voor jouw huis, verzorgingsadvies, antwoord op al je vragen en twee gratis plantjes om je plantencollectie direct mee uit te breiden. Na afloop krijg je ook een handig e-book (voor als je het allemaal even niet meer weet).


Meld je aan voor de wachtlijst:

 

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Lisa: “Ik heb echt heel veel dingen geleerd. Vooral de indeling van je kamer en indeling van hoeveel water planten nodig hebben.”

Judith: “Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m'n planten nieuw leven in heb geblazen”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.