PLANTENWORKSHOPS

Leer je kamerplanten verzorgen en stekken


Stekjesworkshops
De stekjesworkshop is een voor iedereen die meer wilt leren over kamerplanten. Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren. Daarom gaat deze workshop helemaal over stekken!

De workshops in Dille & Kamille zijn uitverkocht, maar in april en mei organiseer ik nieuwe Stekjes Workshops op een hele bijzondere locatie in Amsterdam: Kas Keerweer. Een magische verborgen kas waarin de druiven aan het plafond groeien en mooie houten tafels staan, de ideale plek voor een Stekjes Workshop!

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam


Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk. Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen!
— Ilonka
Leerzaam maar ook leuk dat je de stekjes mee mocht nemen. Nu denk ik nog weken aan de workshop omdat de stekjes van de workshop langzaam aan het groeien zijn.
— Floor
Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m’n planten nieuw leven in heb geblazen
— Judith

Stekjesworkshops in Kas Keerweer

In april en mei geef ik in Kas Keerweer, een betoverende plantenkas in Amsterdam, op een aantal zaterdagen en zondagen stekjesworkshops met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden!

Er kunnen per workshop maximaal 16 mensen mee doen, dus wacht niet te lang met inschrijven en selecteer een workshop datum via de button hieronder: