PLANTENWORKSHOPS

 
Stekjes-Workshop-Mama-Botanica_16rond.jpg
 

NIEUW:
Online Workshop Plantenverzorging

Droom je ook over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. Al mijn workshops zijn steeds heel snel uitverkocht, daarom ben ik iets nieuws gestart waar iedereen aan mee kan doen: Mijn nieuwe workshop is een online workshop plantenverzorging via een beveiligde livestream met chat-functie, lees er meer over via de button hieronder:


UITVERKOCHT:
Stekjesworkshops in 2019

Mijn stekjesworkshop is een voor iedereen die meer wilt leren over kamerplanten. Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden, en krijgt natuurlijk je zelf-gestekte plantjes mee naar huis!

Alle workshops in Nederland en Belgie zijn inmiddels uitverkocht. Schijf je hieronder in voor de wachtlijst voor de stekjesworkshops, dan ontvang je een mail zodra er kaartjes vrijkomen of nieuwe workshops worden georganiseerd:

 
 

Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk. Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen!
— Ilonka
Leerzaam maar ook leuk dat je de stekjes mee mocht nemen. Nu denk ik nog weken aan de workshop omdat de stekjes van de workshop langzaam aan het groeien zijn.
— Floor
Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m’n planten nieuw leven in heb geblazen
— Judith