WORKSHOPS

Leer je planten stekken
en ga naar huis met een verzameling nieuwe plantjes!


Deze stekjesworkshop is een voor iedereen die meer wilt leren over kamerplanten.

Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren. Daarom heb ik een nieuwe workshop gemaakt, eentje die helemaal over stekken gaat!

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes.

We zijn met een kleine groep van maximaal 12 mensen, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor al jouw vragen.

 Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam


Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk. Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen!
— Ilonka
Leerzaam maar ook leuk dat je de stekjes mee mocht nemen. Nu denk ik nog weken aan de workshop omdat de stekjes van de workshop langzaam aan het groeien zijn.
— Floor
Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m’n planten nieuw leven in heb geblazen
— Judith

Stekjesorkshops in Dille & Kamille

In maart 2019 reis ik door het land om stekjesworkshops te geven in de winkels van Dille & Kamille. Vul hieronder je mailadres in dan krijg je een mailtje zodra de kaartverkoop start voor mijn toekomstige workshops in Dille & Kamille. Ik geef o.a workshops in Arnhem, Amersfoort, Enschede, Haarlem, Groningen, Hilversum, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Stekjesworkshops in Kas Keerweer

In Kas Keerweer, een betoverende plantenkas in Amsterdam, geef ik in de lente op zondagen stekjesworkshops met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! Zet jezelf op de wachtlijst om een e-mail te ontvangen zodra de voorverkoop van start gaat.

Plantenverzorging workshops in Wildernis Amsterdam

Droom je over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. De plantenverzorging workshops in de Wildernis vinden vanaf januari op de eerste donderdagavond van de maand plaats.