PLANTENWORKSHOPS

Leer je kamerplanten verzorgen en stekken


Stekjesworkshops
De stekjesworkshop is een voor iedereen die meer wilt leren over kamerplanten. Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben, of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren. Daarom gaat deze workshop helemaal over stekken! In maart vindt de workshop plaats in Dille & Kamille winkels in heel Nederland, en in de zomer op magische planten-plekken in Amsterdam.

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam


Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk. Fijn dat we zoveel stekjes mee naar huis konden nemen!
— Ilonka
Leerzaam maar ook leuk dat je de stekjes mee mocht nemen. Nu denk ik nog weken aan de workshop omdat de stekjes van de workshop langzaam aan het groeien zijn.
— Floor
Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m’n planten nieuw leven in heb geblazen
— Judith

Stekjesworkshops in Dille & Kamille

In maart 2019 reis ik door het land om stekjesworkshops te geven in de winkels van Dille & Kamille. Ik geef deze keer workshops in Arnhem, Amersfoort, Breda, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden! We zullen een heel aantal verschillende planten gaan stekken en je gaat dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes. Vul hieronder je mailadres in dan krijg je een mailtje zodra de kaartverkoop start:


Stekjesworkshops in Kas Keerweer

In april geef ik in Kas Keerweer, een betoverende plantenkas in Amsterdam, op een aantal zaterdagen en zondagen stekjesworkshops met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden!

Vul hieronder je mailadres in dan krijg je een mailtje zodra de kaartverkoop start: