Mama Botanica Publishing

Mama Botanica Publishing is opgericht om het boek Stek Je Plant in eigen beheer uit te kunnen geven.

Stek Je Plant Mama Botanica's grote gids voor kleine stekjes boek

Wie is de uitgever en wie heeft deze webshop opgericht?
Ik ben Iris van Vliet, de auteur van het boek. Ik geef het boek in eigen beheer uit onder Mama Botanica Publishing en beheer ook zelf de webshop www.stekjeplant.nl. Je kunt meer over mij lezen op mijn blogpagina. De voorfinanciering van het boek is mede mogelijk gemaakt door Pokon, de vormgeving en drukwerkbegeleiding is gerealiseerd door Het Boekenschap.

Stek Je Plant
Stek Je Plant is een 224 pagina dik, hardcover boek met veel mooie foto’s. In mijn boek leer ik je alles over het stekken van je groene huisgenoten en de basics van plantenverzorging. Voor het stekken heb je meestal niet meer nodig dan een plant, een schaar en wat geduld. Je kunt de methodes makkelijk thuis uitvoeren met de spullen die je al hebt. Een uitgebreide stekjesgids met meer dan 40 planten helpt je verder op weg. Het zijn de populairste planten op Instagram, of planten die gewoon heel leuk zijn om te stekken. En als bonus bevat het boek vijf inspirerende interviews met plantenliefhebbers over hun stekervaringen.

Groei je eigen unieke planten
Het leukste aan het stekken van planten vind ik dat je bijzondere, unieke planten groeit die extra waarde in zich mee dragen, omdat je hem zelf hebt gekweekt. Met mijn boek, een schaartje en wat mooie vaasjes en potjes met verse potgrond, zal je steeds vaker en makkelijker je planten gaan stekken en zal je zien dat je je omgeving heel snel omtovert tot een groene oase.

 
Mama Botanica Stek je Plant stekjes

Waar is het boek te koop?
Vanaf zaterdag 23 februari is het boek naast de webshop www.stekjeplant.nl ook te koop bij alle filialen van Dille & Kamille, Intratuin, alle leuke plantenwinkels van Nederland en Belgie en online via bol.com.

Ik heb een winkel, hoe kan ik het boek inkopen? 
Het boek is beschikbaar onder ISBN nummer 9789082968705, voor boekwinkels die meer dan 5 boeken willen inkopen met een aantrekkelijke boekhandelskorting. Je kan dan contact opnemen met Mama Botanica Publishing via info[@]mamabotanica.nl