Workshops in Dille & Kamille

Workshops in Dille & Kamille

Leer alles over plantenverzorging en stekken!

Droom je van een urban jungle in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. Ik geef in mei workshops in Dille & Kamille Arnhem, Breda, Haarlem*, Rotterdam* en Groningen!
* = uitverkocht

 Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Bij deze workshop leer je hoe je je planten het beste kunt verzorgen. Ik leer je waar in huis je planten het beste groeien, waar ze gelukkig van worden en al mijn persoonlijke tips & tricks. We zijn met een kleine groep van maximaal 20 mensen, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte om je meest urgente planten-problematiek voor te leggen. Zo krijg je de tools in handen om je urban jungle te laten groeien.
 

mama botanica portret

Tijdens de workshop krijg je ook nog eens twee mooie planten, een Pannenkoekplant en een Kindje-op-moedersschoot, die je mee naar huis mag nemen, zodat je je vers opgedane kennis over het stekken direct in de praktijk kunt brengen.

Je gaat daarnaast ook naar huis met een planten-plattegrond voor je huis en een berg kennis over verzorgen, verpotten en stekken. Na afloop krijg je ook een handig e-book (voor als je het allemaal even niet meer weet).


Meld je aan voor een workshop in Dille & Kamille

De workshop kost €27,50 per persoon inclusief koffie of thee en twee planten (t.w.v. €15,00) om mee naar huis te nemen. Na afloop ontvang je ook het e-book in je inbox. De workshop duurt zo'n 2 uur, en vindt soms overdag en soms s'avonds plaats. Klik hieronder voor meer informatie en meld je aan voor een datum naar keuze: 
 

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Lisa: “Ik heb echt heel veel dingen geleerd. Vooral de indeling van je kamer en indeling van hoeveel water planten nodig hebben.”

Judith: “Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m'n planten nieuw leven in heb geblazen”


Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.