STEK JE PLANT

Mama Botanica’s Grote Gids voor Kleine Stekjes

Ben je klaar voor het nieuwe groeiseizoen van je planten!? Het voorjaar is de ultieme periode om je planten te stekken. Ze zitten weer vol energie en zullen makkelijk wortel schieten. Mijn boek Stek Je Plant is deze lente uitgebracht en is een 224 pagina dik, hardcover boek met veel mooie foto’s, inspiratie en alle belangrijke informatie over het verzorgen en stekken van je kamerplanten.

Stek Je Plant Mama Botanica's grote gids voor kleine stekjes boek

Wat kun je verwachten?
In mijn boek leer ik je alles over het stekken van je groene huisgenoten en de basics van plantenverzorging. Voor het stekken heb je meestal niet meer nodig dan een plant, een schaar en wat geduld. Je kunt de methodes makkelijk thuis uitvoeren met de spullen die je al hebt. Een uitgebreide stekjesgids met meer dan 40 planten helpt je verder op weg. Deze planten zijn gekozen aan de hand van jullie input! Het zijn de populairste planten op Instagram, of planten die gewoon heel leuk zijn om te stekken. En als bonus bevat het boek vijf inspirerende interviews met plantenliefhebbers over hun stekervaringen.

Groei je eigen unieke planten
Het leukste aan het stekken van planten vind ik dat je bijzondere, unieke planten groeit die extra waarde in zich mee dragen, omdat je hem zelf hebt gekweekt. Met mijn boek, een schaartje en wat mooie vaasjes en potjes met verse potgrond, zal je steeds vaker en makkelijker je planten gaan stekken en zal je zien dat je je omgeving heel snel omtovert tot een groene oase.

Bestel nu het boek online
Via mijn webshop www.stekjeplant.nl kan je het boek nu online bestellen, dan schijf ik er iets liefs in en stuur ik hem binnen 3 werkdagen naar je op.

 
Mama Botanica Stek je Plant stekjes

“Planten zijn niet alleen mooi en fascinerend, maar door ze te stekken en te verzorgen, zorg je ook voor jezelf”
❤️Iris