PLANTEN CHAT

Zit je met je handen in het haar en wil je meer leren over de verzorging van jouw planten?

Doe dan mee aan mijn nieuwe experiment: de planten chat!

41299398_313441475900175_2729110805407770420_n.jpg


Ik krijg dagelijks veel plantenvragen, inmiddels zijn het er te veel om direct op te reageren. Daarom heb ik iets nieuws bedacht: de plantenchat op de dinsdagavond. Daar geef ik een keer per week via live video antwoord op alle prangende plantenvragen.

Ik geef natuurlijk workshops, het verschil is dat ik in de wekelijkse chat direct jouw plantenvraag behandel en dat je tijdens de chat foto’s van je plant kunt uploaden zodat ik daar direct op kan reageren. Ik doe dit 1x per week op de dinsdagavond om 8 uur, en ben van plan voortaan iedereen die een prangende vraag heeft door te sturen naar deze wekelijkse chat. Zo maken we samen van de dinsdagavond een feestje voor plantenliefhebbers.

Hoe werkt het? Via onderstaande button kan je je aanmelden voor mijn besloten Facebook groep waarop elke dinsdagavond mijn live video wordt uitgezonden, exclusief voor Mama Botanica plantenchat-members. Om toegang te krijgen vraag ik je om eerst een donatie van 2 tot 5 euro te doen, zodra de betaling is afgerond wordt je automatisch doorgestuurd naar de Facebook groep waar je jezelf kunt aanmelden. Zo steun jij Mama Botanica en zal ik proberen tijdens de chat antwoord te geven op al je plantenvragen. Markeer de dinsdagavond maar alvast in je agenda!

Dit systeem is voor mij ook een experiment, maar het zou leuk zijn als ik jou en andere plantenliefhebbers op deze manier verder kan helpen! Als je op dinsdagavond inlogt op Facebook krijg je automatisch via Facebook een notificatie zodra de plantenchat start. Eigenlijk best simpel en handig, denk ik.


Of kom naar een van mijn workshops:

workshop+mama+botanica.png

Plantenverzorging workshops in Wildernis Amsterdam

Droom je over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. De plantenverzorging workshops vinden op elke eerste donderdagavond van de maand plaats in stadstuinwinkel Wildernis in Amsterdam.