Dit moet je weten over plantenvoeding

Intratuin_MamaBotanica_Zomer03.jpg


Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: vergeet niet om je kamerplanten in het groeiseizoen bij te voeren! Je hebt vast wel eens ergens gehoord dat het belangrijk is om je planten voeding te geven, maar waarom is dat eigenlijk? Misschien geef je je planten wel zo nu en dan voeding, maar weet je nog niet veel over de achtergrond en de werking van plantenvoeding of twijfel je om je planten voeding te geven. Daarom vertel ik je alles over voeding voor planten, hoe het werkt, hoe vaak je het moet geven en wat er met je planten gebeurt als je geen voeding geeft.

Op de inspiratiepagina van Intratuin vertel ik je alles over plantenvoeding en hoe je het kunt gebruiken: inspiratie.intratuin.nl


Wil je meer leren over het verzorgen & stekken van je planten?

stek.jpeg

Bekijk dan mijn boek Stek Je Plant op www.stekjeplant.nl. Het boek staat vol met mooie fotoโ€™s van planten en veel informatie over stekken en plantenverzorging en een enorme stekjesgids met de 40 planten die het populairst zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Op www.stekjeplant.nl lees je er alles over!


Gerelateerde posts

BlogMama Botanicabasics