Online Workshop Plantenverzorging

Leer hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase!

Vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen? Stel dan hieronder je plantenvraag en meld je aan voor mijn online workshop plantenverzorging. Via een livestream leer ik je in twee avonden de basics van plantenverzorging en hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase.

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Elke plant heeft andere behoeftes op het gebied van licht, water en verzorging. In de online workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Zo krijg je de tools in handen om thuis je eigen groene oase te laten groeien.

mama botanica portret

De online workshop bestaat uit 2 delen van ieder 1,5 uur. In deel 1 van de workshop leer je alles over water en licht, en welke planten welke behoefte hebben. Als huiswerk maak je vervolgens een lichtplan van je huis, zodat je precies weet op welke plek je planten het beste tot hun recht komen. In het tweede deel (een week later) heb je je planten een nieuwe plek gegeven en gaan we dieper in op de verzorging van kamerplanten, waaronder verpotten, snoeien, voeding, beestjes en stekken.

Na afloop van de workshop heb je dus een uitgebreide planten-plattegrond voor jouw huis gemaakt, verzorgingsadvies voor de planten in jouw huis, en antwoord op al je vragen.

De workshops vinden plaats op dinsdag 15 & dinsdag 22 oktober tussen 20:00 en 21:30 uur. De workshops zijn live via een beveiligde videoverbinding met chat-functionaliteit. Zo kan ik je tijdens de online workshop direct live antwoord geven op je prangende plantenvragen.


Krijg je plantenvragen beantwoord tijdens mijn Online Workshop Plantenverzorging

De workshop vindt in 2 delen plaats op dinsdag 15 & dinsdag 22 oktober tussen 20:00 en 21:30 uur en kost 25 euro. Koop je workshop ticket via de knop hieronder, je kunt in het formulier hieronder ook meteen je belangrijkste plantenvragen stellen:

 
 

 

 Valerie: Superleuke online workshop! Veel ruimte voor eigen vragen, heldere uitleg van een topvrouw wiens passie voor planten aanstekelijk is. Had haar boek al maar deze online workshop was zeker een meerwaarde! Een cadeau voor jezelf en je plantjes”

Hanne: “Heel fijne workshop in een losse sfeer. Er was ruimte voor vragen. Alles was duidelijk en mooi geïllustreerd.”

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

 

Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Workshops, BlogMama Botanica