Online Workshop Plantenverzorging

Leer hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase!

Droom je ook over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen?

Omdat mijn workshops steeds snel zijn uitverkocht, start ik iets nieuws waar iedereen aan mee kan doen: via een livestream leer ik je in twee avonden de basics van plantenverzorging en hoe je jouw huis omtovert tot een groene oase.

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam

Elke plant heeft andere behoeftes op het gebied van licht, water en verzorging. In de online workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Zo krijg je de tools in handen om thuis je eigen groene oase te laten groeien.

mama botanica portret

De online workshop bestaat uit 2 delen van ieder 1,5 uur en vinden plaats op dinsdag 17 september & dinsdag 24 september tussen 20:00 en 21:30 uur.

In deel 1 van de workshop leer je alles over water en licht, en welke planten welke behoefte hebben. Als huiswerk maak je vervolgens een lichtplan van je huis, zodat je precies weet op welke plek je planten het beste tot hun recht komen. In het tweede deel (een week later) heb je je planten een nieuwe plek gegeven en gaan we dieper in op de verzorging van kamerplanten, waaronder verpotten, snoeien, voeding, beestjes en stekken.

Na afloop van de workshop heb je dus een uitgebreide planten-plattegrond voor jouw huis gemaakt, verzorgingsadvies voor de planten in jouw huis, en antwoord op al je vragen.

De workshops vinden live plaats via een beveiligde videoverbinding met chat-functionaliteit. Zo is er tijdens en na afloop van de online workshop voldoende ruimte om je meest urgente planten-problematiek voor te leggen, en kan ik je direct live antwoord geven op je prangende plantenvragen.


Meld je aan voor de Online Workshop Plantenverzorging

De workshop kost 25 euro en vindt in 2 delen plaats op dinsdag 17 september & dinsdag 24 september tussen 20:00 en 21:30 uur.

Meld je hieronder aan, dan ontvang je een betaal-link en de login voor de beveiligde livestream:

 
Name *
Name
 
 

 

Mariska: “Leuke praktische training. Kon er gelijk mee aan de slag!”

Lisa: “Ik heb echt heel veel dingen geleerd. Vooral de indeling van je kamer en indeling van hoeveel water planten nodig hebben.”

Judith: “Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en ik heb nu al het gevoel dat ik m'n planten nieuw leven in heb geblazen”

 

Over Mama Botanica

Planten zijn rustgevend. De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon. Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Ik ben dagelijks met plantjes bezig: ik geef workshops, werk in de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, heb een plantenasiel opgericht en plaats regelmatig planteninspiratie op deze website, mijn Instagram en op Youtube. Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven!

Wil je elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Workshops, BlogMama Botanica