Mama Botanica maakt een boek!

iris stoel.jpg

Ken je dat? Dat je met een groot project bezig bent, maar dat je dat nog aan niemand mag vertellen?! Nou, zo heb ik de afgelopen paar maanden doorgebracht! Want ik heb groot nieuws!

Mama Botanica maakt een boek!
Ik ben een boek aan het maken over het stekken van kamerplanten. Een wat jou het vertrouwen moet geven om de schaar in je plant te zetten! Want ik krijg zo veel vragen over stekken en het is ook zo leuk om te doen. Dus mijn huis staat vol met kleine en grote stekjes, die heerlijk aan het groeien zijn en klaar staan om gefotografeerd te worden. Het boek komt in het voorjaar uit en jij kunt mee bepalen welke planten er in het boek komen!

Ik vroeg mijn volgers een comment achter te laten op Instagram of Facebook met de plant die ze graag zouden willen stekken, veel van deze planten komen met mooie foto's en uitgebreide stek-instructies in het boek!


Meer posts over stekken

BlogMama Botanica